Sonos S2-kompatibilitet

Sonos S2 er den nyeste app og det nyeste operativsystem, der driver den næste generation af Sonos-produkter og -oplevelser. I denne artikel kan du se, hvilke Sonos-produkter der er kompatible med Sonos S2-appen, og hvilke produkter der ikke er S2-kompatible og skal bruge Sonos S1-appen. Få mere at vide om at opdatere til S2 på vores oversigtsside.

Virker med alle Sonos-apps

Disse produkter virker med enten Sonos S2-appen eller Sonos S1 Controller-appen.

Bemærk, at for at konfigurere disse produkter via S1 Controller-appen kan det være nødvendigt at nedgradere dem først ved hjælp af S2-appen.

Amp
Beam (Gen 1)
Boost
Connect (Gen 2)
Connect:Amp (Gen 2)
Move
One (Gen 1)

One (Gen 2)
Play:1
Play:3
Play:5 (Gen 2)
Playbar
Playbase
Port

Sub (Gen 1)
Sub (Gen 2)
SYMFONISK WiFi boghyldehøjttaler (Gen 1)
SYMFONISK bordlampe med trådløs højttaler

S2 påkrævet

Disse produkter virker kun sammen med Sonos S2-appen.

ArcArc SLBeam (Gen 2)FiveOne SL1RayRoamRoam SLSub (Gen 3)Sub MiniSYMFONISK billedramme med wi-fi-højttalerSYMFONISK højttalerlampefod med wi-fiSYMFONISK WiFi boghyldehøjttaler (Gen 2)

Arc
Arc SL
Beam (Gen 2)
Five
One SL1
Ray
Roam

Roam SL
Sub (Gen 3)
Sub Mini
SYMFONISK billedramme med wi-fi-højttaler
SYMFONISK højttalerlampefod med wi-fi
SYMFONISK WiFi boghyldehøjttaler (Gen 2)

S1 påkrævet

Disse produkter virker kun sammen med Sonos S1 Controller-appen.

Bridge
CR200
Connect (Gen 1)
Connect:Amp (Gen 1)
Play:5 (Gen 1)

ZonePlayer 80
ZonePlayer 90
ZonePlayer 100
ZonePlayer 120
ZonePlayer S5

Er du ikke sikker på, om dit produkt er Gen 1, Gen 2 eller Gen 3? Se afsnittet System i din Sonos-kontoside for at finde ud af, om dine produkter er kompatible med S2. Nogle produkter viser måske ikke, hvilken generation de er, så se efter Sonos S1 påkrævet ved siden af produkter, der ikke er kompatible med S2.

1 One SL kan kun tilføjes S2-systemer. One SL-enheder, der allerede er en del af et S1-system, vil fortsætte med at virke, som de gør i dag.