Indsend Diagnostik

Hvis du indsender en diagnose via Sonos-appen, giver det os et snapshot af dit system, så vi kan hjælpe dig med at identificere, hvad der er årsag til dit problem.

Bemærk, at trinene nedenfor ikke fører til oprettelse en supportsag hos vores team. Du skal give vores supportteam dit bekræftelsesnummer, når du kontakter os.

Sonos-app til iOS eller Android

• Fra fanen Indstillinger skal du trykke på Support (Hjælp og tips, hvis du bruger Sonos S1 Controlleren) > Indsend diagnose.

Sonos-app til Mac eller pc

• Vælg Hjælp > Send fejldiagnostik.

Afspilning af lyd kan blive afbrudt under indsendelse af diagnostik.