Funktioner, der understøttes i Sonos-desktopappen

Sonos-appen til macOS og Windows understøtter ikke alle de funktioner, som er til rådighed i Sonos-appen til iOS og Android. I skemaet nedenfor sammenlignes funktionerne til rådighed i Sonos-appen til macOS og Windows med dem, som er til rådighed i Sonos-appen til iOS og Android.

Funktioner

Sonos-app til iOS og Android

Sonos-app til macOS og Windows

Afspilning

Browsing og afspilning af musik

Gruppering af rum

Indstilling af lydstyrke og styring af afspilning (pause, gå til næste, gå videre)

Musiktjenester og musikbibliotek

Tilføj en ny musiktjeneste

Administrer musiktjenester (skift adgangskode, godkend på ny, fjern fra system)

Tilføj en ny deling af musikbibliotek, eller opdater musikbibliotekets indeks

Systemadministration

Konfigurer et nyt Sonos-system

Konfigurer et nyt Sonos-system

Føj nye Sonos-produkter til dit system

Skab et stereopar

Omdøb et rum

Opdater Sonos-system fra S1 til S2

Ændr WiFi-netværksindstillinger

Overfør systemejerskab til en anden konto