Kompatibilitet med Technicolor DGA0122

Denne router har et kendt problem, der forhindrer den i at fungere med Sonos. Løsningen nedenfor sikrer, at routeren fungerer sammen med Sonos.

Problem

Når Sonos er tilsluttet denne routers trådløse netværk, kan netværket blive langsommere, og kommunikationen mellem lokale enheder kan blive forstyrret.

Løsning

Konfigurer dit Sonos-system i en kabelbaseret opsætning.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.