Slå en stemmetjenestes opvågningslyd til eller fra

Når en stemmetjeneste tilføjes til dit stemmeaktiverede Sonos-produkt, kan tjenesten afspille en klokkeklang, når du siger vækkeordet, for at give dig besked om, at dit Sonos-produkt lytter. Denne klokkeklang kan tændes og slukkes i Sonos-appen under stemmetjenestens indstillinger.

Du kan slå vækkeordsklokken til eller fra for Amazon Alexa eller Google Assistent. Sonos Voice Control bruger ikke en vækkeordsklokke.

Sonos-appen til iOS eller Android

1. Gå til Indstillinger menuen.
  2. VælgAdministrer-knappen ved siden af Mit System.
  3. VælgVoice Assistants.
  4. Vælg din stemmetjeneste fra listen, og vælg derefter navnet på det rum, du gerne vil ændre.
  5. Skift Wake Word Chime til eller fra.

Sonos S1 Controller til iOS eller Android

1. Under Indstillinger fanen, vælg Tjenester & Stemme.
  2. Under Voice, vælg navnet på din stemmetjeneste på listen.
  3. Under Sonos Produkter, vælg navnet på det rum, du gerne vil ændre.
  4. Skift Wake Word Chime til eller fra.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.