Slå en stemmeassistents klokkelyd ved vækkeord til eller fra

Når en stemmetjeneste tilføjes dit stemmeaktiverede Sonos-produkt, kan tjenesten afspille en klokkelyd, når du siger vækkeordet, for at fortælle dig at dit Sonos-produkt lytter. Lyden kan slås til og fra i Sonos-appen under indstillinger for stemmetjenesten.

iOS eller Android

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på Tjenester og stemme.
  3. Under Stemme skal du trykke på din stemmetjenestes navn i listen.
  4. Under Sonos-produkter skal du trykke på navnet på det rum, du vil ændre.
  5. Nu kan du slå klokkelyd for vækkeord til eller fra.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.