Sluk for Trueplay-tuning

Denne artikel vil vise dig, hvordan du deaktiverer Trueplay efter du har tunet din Sonos-højttaler. Du kan ønske at gøre dette for at sammenligne lyden af din højttaler med og uden de ændringer, som Trueplay har foretaget.

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android
  2. Gå til Indstillinger menuen.
    1. Hvis du bruger Sonos S1 Controller-appen, gå til Indstillinger fanen og vælg System.
  3. Under Mit System skal du vælge det rum, der er blevet tunet med Trueplay.
  4. Vælg Trueplay, og skift derefter kontakten ved siden af Trueplay-tuning.