Slukning af Sonos

Denne artikel giver instruktioner om, hvordan du slukker for bærbare og ikke-bærbare Sonos-produkter.

Ikke-bærbare Sonos-produkter er designet til at forblive tændt og bruge minimal elektricitet, når de ikke afspiller musik. For information om Sonos' strømforbrug, se venligst følgende artikel: Sonos strømforbrug i inaktiv tilstand.

Ikke-bærbare Sonos-produkter

For at slukke ikke-bærbare Sonos-produkter skal du afbryde strømkablet.

Sonos Move og Move 2

Hold tænd/sluk-knappen på bagsiden af din Move eller Move 2 nede i mindst 5 sekunder. Du vil høre et lydsignal, og statuslampen øverst slukker.

Sonos Roam, Roam SL og Roam 2

Hold tænd/sluk-knappen på bagsiden af dit Roam-produkt nede i mindst 5 sekunder. Du vil høre et lydsignal, og statuslampen på forsiden slukker.

Sonos Ace

På venstre ørekop, hold Power/Bluetooth-knappen nede i cirka 3 sekunder. Sonos Ace vil afspille en slukningstone, og statuslampen slukker.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.