Slukning af Sonos

Sonos-produkter er designet til at være tændt hele tiden og bruge mindst mulig elektricitet, når de ikke spiller musik. Du kan se oplysninger om Sonos' strømforbrug i følgende artikel: Sonos-strømforbrug ved inaktivitet.

Ikke-bærbare Sonos-produkter

For at slukke ikke-bærbare Sonos-produkter skal du afbryde strømkablet.

Sonos Move og Move 2

Hold tænd/sluk-knappen på bagsiden af din Move eller Move 2 nede i mindst 5 sekunder. Du vil høre et lydsignal, og status-LED'en øverst på højttaleren slukker.

Sonos Roam og Roam SL

Hold knappen på bagsiden af din Roam eller Roam SL nede i mindst 5 sekunder. Du vil høre et lydsignal, og status-LED'en på forsiden slukker.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.