TV-lyd og -billede er ikke synkrone

Denne artikel indeholder trin, du kan tage, hvis lyden fra dit Sonos-hjemmebiografprodukt, ikke er synkron med billedet.

Lyd er forsinket i forhold til billede

Genstart dit TV og din kildeenhed

Begynd med at genstarte dit TV og enhver ekstern lydkilde, som du måtte bruge, såsom en spillekonsol, kabelboks eller DVD-/Blu-ray-afspiller.

Deaktiver ekstra lydbehandling på dit TV og din kildeenhed

En almindelig årsag til dette problem er en lydindstilling enten på TV'et eller den eksterne lydkilde, der behandler lyden, inden den når frem til Sonos, og derved forsinker den. Tjek indstillingerne for lydudgang på dit TV og enhver ekstern lydkilde, eller henvend dig til producenten for at få hjælp til at deaktivere disse funktioner.

Juster lydformatet på dit TV og din kildeenhed

Nogle TV'er og eksterne lydenheder bruger ekstra behandling, når de afspiller surroundsound, hvilket kan forsinke lyden. Skift lydformatet på dit TV eller din lydkilde til stereo (eller PCM) for at fjerne denne forsinkelse. Bemærk, at dette deaktiverer surroundsound.

Billede er forsinket i forhold til lyd

Brug indstillingen for Synkronisering af TV-dialog i Sonos-appen for at forsinke lyden:

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Tryk på det hjemmebiografprodukt, du vil justere.
  4. I afsnittet Hjemmebiograf skal du trykke på Synkronisering af TV-dialog.
  5. Flyt skyderen til højre for at forsinke lyden, indtil den er synkron med billedet.