Kan ikke tilføje en indholdstjeneste til Sonos

Følg trinnene i denne artikel for at løse almindelige problemer med at tilføje musik og indholdstjenester til Sonos.

Sørg for, at tjenesten er tilgængelig på Sonos i dit område

Besøg vores liste over tilgængelige tjenester og vælg den tjeneste, du gerne vil tilføje, for at se, om den er tilgængelig.

Kontroller hvilket abonnement der kræves

En indholdstjeneste kan kræve et premium- eller betalt abonnement for, at du kan tilføje den til Sonos. Derudover understøtter nogle tjenester måske ikke visse abonnementstyper som familieplaner. Hvis du får en fejl, skal du tjekke med tjenesten for at se, hvilket abonnement der kræves til Sonos.

Sørg for, at dine loginoplysninger er korrekte

De fleste tjenester kræver, at du logger ind på en konto for den pågældende tjeneste. Sørg for, at dit brugernavn eller e-mail og adgangskode er korrekte. Hvis du oplever problemer med at logge ind, kan du prøve at nulstille adgangskoden for den tjeneste og forsøge at tilføje den igen.

Generer en ny autorisationskode

Nogle tjenester vil generere en autorisationskode inden for Sonos-appen, som du skal angive, når du logger ind. Sørg for, at koden du indtaster, er korrekt. Hvis koden ikke virker, kan du prøve at tilføje tjenesten igen for at generere en ny kode.

Brug en anden enhed

Prøv at bruge Sonos-appen på en anden enhed for at tilføje din indholdstjeneste. Nogle tjenester, som Apple Music, kan ikke tilføjes ved hjælp af Sonos-appen til macOS eller Windows og kan kræve en iOS- eller Android-enhed. Efter at have tilføjet tjenesten, vil du kunne afspille den fra enhver enhed, der er forbundet til dit system.