Kan ikke føje en musiktjeneste til Sonos

Følg trinnene i denne artikel for at løse almindelige problemer med at føje musiktjenester til Sonos.

Tjek, om tjenesten er tilgængelig på Sonos i dit land

Se vores liste over tilgængelige musiktjenester, og vælg den tjeneste, du ønsker at tilføje, for at se om den er tilgængelig.

Tjek, hvilket abonnementsniveau der kræves

En musiktjeneste kan kræve et premium- eller betalingsabonnement, for at du kan føje den til Sonos. Desuden understøtter nogle tjenester måske ikke bestemte abonnementstyper såsom familieabonnementer. Hvis du modtager en fejlmeddelelse, så tjek hos den pågældende tjeneste, for at se hvilket abonnementsniveau der kræves til Sonos.

Sørg for, at dine login-oplysninger er korrekte

De fleste tjenester kræver, at du logger ind på en konto for tjenesten. Sørg for, at dit brugernavn eller din e-mailadresse og adgangskode er korrekte. Hvis du har problemer med at logge ind, så prøv at nulstille adgangskoden for den pågældende musiktjeneste, og tilføje tjenesten igen.

Opret en ny autorisationskode

Nogle tjenester oprettet en autorisationskode inde i Sonos-appen, som du skal bruge til at logge ind på tjenesten. Sørg for, at den indtastede kode er korrekt. Hvis koden ikke virker, så prøv at tilføje tjenesten igen for at oprette en ny kode.

Brug en anden enhed

Prøv at bruge Sonos-appen på en anden enhed for at tilføje din musiktjeneste. Nogle tjenester, såsom Apple Music, kan ikke tilføjes via Sonos-appen til macOS eller Windows og kan kræve en iOS- eller Android-enhed. Når tjenesten er tilføjet, kan du afspille fra den fra enhver enhed, som er tilsluttet dit system.