Kunne ikke konfigurere et Sonos-produkt i genbrugstilstand

Sonos-produkter i genbrugstilstand kan ikke konfigureres i et Sonos-system. Vi anbefaler, at du bortskaffer Sonos-produkter, som er i genbrugstilstand, på ansvarlig vis. Se vores artikel om muligheder for bortskaffelse for flere oplysninger.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om dit Sonos-produkt og genbrugstilstand.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.