Opdater din Sonos Ace

Denne artikel gennemgår, hvordan du opdaterer din Sonos Ace til den nyeste softwareversion ved hjælp af Sonos-appen til iOS eller Android.

For at gennemføre opdateringsprocessen skal din Sonos Ace være opsat i Sonos-appen og forbundet til din iOS- eller Android-enhed via Bluetooth.

Tjek for opdateringer

1. Gå til Indstillinger-menuen og vælg din Sonos Ace under afsnittet Hovedtelefoner.
  2. I afsnittet Om, vælg Softwareopdateringer.
  3. Vælg Tjek for opdateringer.

Hvis der er en opdatering tilgængelig, vil appen guide dig gennem opdateringsprocessen for Sonos Ace.

Mens opdateringen er i gang, skal du holde Sonos Ace tæt på din iOS- eller Android-enhed for at undgå afbrydelser. Statuslampen på Sonos Ace vil blinke orange og hvidt under opdateringen og derefter vende tilbage til konstant blå, når opdateringen er fuldført.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.