Brug af en Samsung F Series-smartfjernbetjening med Sonos

Samsung F Series touchpad-fjernbetjeningen udsender ikke infrarøde (IR) signaler, som kræves for at styre en Sonos-hjemmebiografhøjttaler.

Tv'et leveres med en IR-sender, der kan tilsluttes porten IR Out på bagsiden af tv'et. Dette gør det muligt for tv'et at styre Sonos og andre enheder, der kræver IR.

Inden du går i gang

• Slut IR-senderen til porten IR Out på bagsiden af tv'et, og anbring derefter senderhovedet foran Sonos-hjemmebiografhøjttalerens IR-føler. Muligvis skal senderen være mindst fem centimeter (2") fra IR-føleren.
  • Hvis du ikke vil bruge Samsung-smartfjernbetjeningen til at styre lydstyrken på din Sonos-hjemmebiografhøjttaler og bare gerne vil slippe af med den besked, som vises på tv'et, når du regulerer lydstyrken, så skal du bare følge trinnene i “Programmering af fjernbetjeningen.”

1

Programmering af fjernbetjeningen

1. Brug Samsung-fjernbetjeningen til at navigere til tv'ets hovedmenu.
  2. Vælg enten System > Enhedsadministration > Opsætning af universel fjernbetjening (F-series) eller System > Opsætning af universel fjernbetjening (H-series).
  3. Vælg Start > Hjemmebiograf > Vælg Samsung som mærket.
  4. Vælg Optisk for forbindelsestype.
  5. Kør funktionstesten, og vælg Ja, det virkede (intet ændres).
  6. Gå ud af menuen.

2

Konfigurer Sonos til at virke med den programmerede fjernbetjening

Sonos-appen til iOS eller Android

1. Gå til Indstillinger-menuen og vælg navnet på din hjemmebiografhøjttaler.
  2. Under Hjemmebiograf, vælg Fjernbetjeningsopsætning.
  3. Følg trinene for at forbinde din Samsung-fjernbetjening med din hjemmebiografhøjttaler.

Sonos S1 Controller til iOS eller Android

1. Under fanen Indstillinger, vælg System, og derefter vælg navnet på din hjemmebiografhøjttaler.
  2. Vælg Fjernbetjeningsopsætning, derefter Erstat nuværende fjernbetjening.
  3. Følg trinene for at forbinde din Samsung-fjernbetjening med din hjemmebiografhøjttaler.