Brug af en tredjepartssubwoofer med Amp eller Connect:Amp

Sonos Amp og Connect:Amp har begge en RCA-subwooferudgang til at tilslutte en tredjepartssubwoofer. Amps subwooferudgang har et justerbart delefrekvensområde fra 50 til 110 Hz. Connect:Amps subwooferudgang har en delefrekvens på 80 Hz, som ikke kan justeres.

Tilslutning af din subwoofer

Slut din subwoofer til den korrekte udgang på dit Sonos-produkt med et RCA-kabel. Udgangen er mærket SUB på en Amp og subwoofer out på en Connect:Amp.

Din Amp eller Connect:Amp registrerer automatisk, at en subwoofer er tilsluttet, når RCA-kablet tilsluttes.

Justering af Amps indstillinger for subwooferudgang.

Du kan justere subwooferens udgangsindstillinger med Sonos-appen. Denne funktion findes kun på Sonos Amp. Følg trinnene herunder for at få adgang til indstillinger såsom subwooferens udgangsniveau og delefrekvensen.

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Under Produkter skal du vælge Amp med den tilsluttede subwoofer.
  4. Under Lyd skal du vælge Sub-lyd.