Brug af en tredjepartssubwoofer med Amp eller Connect:Amp

Sonos Amp og Connect:Amp har begge en RCA-subwooferudgang til at tilslutte en tredjepartssubwoofer. Amps subwooferudgang har et justerbart delefrekvensområde fra 50 til 110 Hz. Connect:Amps subwooferudgang har en delefrekvens på 80 Hz, som ikke kan justeres.

Tilslutning af din subwoofer

Slut din subwoofer til den korrekte udgang på dit Sonos-produkt med et RCA-kabel. Udgangen er mærket SUB på en Amp og subwoofer out på en Connect:Amp.

Din Amp eller Connect:Amp registrerer automatisk, at en subwoofer er tilsluttet, når RCA-kablet tilsluttes.

Bemærk, at subwoofer-udgangen er deaktiveret, når din Amp eller Connect:Amp bruges til at drive TV surround-højttalere.

Justering af Amps indstillinger for subwooferudgang.

Du kan justere subwooferens udgangsindstillinger med Sonos-appen. Denne funktion findes kun på Sonos Amp. Følg trinnene herunder for at få adgang til indstillinger såsom subwooferens udgangsniveau og delefrekvensen.

1. Gå til Indstillinger-menuen.
    • Hvis du bruger Sonos S1 Controller-appen, gå til Indstillinger-fanen og vælg System.
  2. Vælg Amp'en med den tilsluttede subwoofer.
  3. Under Lyd, vælg Sub-lyd.