Brug flere konti til den samme indholdstjeneste

Du kan tilføje og skifte mellem flere konti for den samme indholdstjeneste ved at følge trinene nedenfor. Tilføjelse af flere konti kræver, at du angiver et navn for hver konto. Sørg for, at hver konto har et unikt navn for at gøre dem lette at identificere.

Tilføj flere konti

At tilføje en anden konto til en indholdstjeneste følger samme proces, som beskrevet i vores Tilføj en indholdstjeneste til Sonos artikel.

Hvis en eller flere konti allerede er tilføjet for en indholdstjeneste, vil du se hvert kontonavn vist under processen med at tilføje indholdstjenester.

Skift mellem konti

Sonos-app

iOS-, Android- eller webapp

1. Fra Startskærmen, find afsnittet for Dine tjenester og vælg en indholdstjeneste med flere konti.
  2. Under tjenestens navn skal du vælge rullemenuen for konto for at vise en liste over tilføjede konti.
  3. Vælg den konto, du ønsker at bruge.

Sonos S1 Controller-app

iOS eller Android

1. Gå til Gennemse fanen og vælg musiktjenesten med flere konti.
  2. Vælg kontonavnet øverst for at vise en liste over tilføjede konti.
  3. Vælg den konto, du ønsker at bruge.

macOS eller Windows:

1. Fra Vælg en musikkilde panelet, klik på trekanten til højre for tjenestenavnet for at vise en liste over tilføjede konti.
  2. Klik på den konto, du ønsker at bruge.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.