Deezer på Sonos

On-demand, lydbøger, radio, podcasts
Stream lyd i CD-kvalitet (op til 16-bit, 44,1 kHz)

Deezer tilbyder dig mere end 90 millioner sange lige ved hånden. Du kan streame stort set enhver tænkelig sang eller læne dig tilbage og nyde et endeløst udvalg af playlister, mix og albummer. Deezer er også den eneste musikstreamingtjeneste med Flow, dit personlige soundtrack.

Lyt til musikken i tabsfri hi-fi-lyd med Deezer HiFi, og hør din musik, sådan som den er tiltænkt at skulle lyde.

Funktioner

• Stream dine yndlingsnumre til ethvert rum i huset
  • Vælg blandt tusindvis af playlister, eller lav dine egne til ethvert humør
  • Få dit eget Deezer Flow – hvor gamle favoritter møder nye fund

Understøttede abonnementer

• Deezer Premium+: reklamefri on demand-musik, som du kan streame overalt og downloade til telefonen
  • Deezer HiFi: Premium+ med 36 millioner numre i tabsfri, high fidelity 16 bits lydkvalitet (FLAC)

Du kan tilmelde dig tjenesten ved at gå til http://dzr.fm/sonos og tilmelde dig med din e-mail eller Facebook-konto.

Hvis du tilmelder dig Deezer via Facebook, sender Deezer en e-mail til den e-mailadresse, der blev brugt til at registrere din Facebook-konto. Denne e-mail indeholder en adgangskode, som du skal bruge til at tilføje din Deezer-konto til Sonos.

Tilgængelighed

Føj Deezer til Sonos