Qobuz på Sonos

On-demand
Stream lyd i hi-res (op til 24-bit, 48 kHz)

Den franske streaming- og downloadplatform Qobuz er en pioner inden for højkvalitetslyd. Den blev grundlagt i 2007 for at opfylde krævende musikelskeres og audiofiles forventninger. Med et katalog på mere end 80 millioner titler er Qobuz den første musiktjeneste, der tilbyder 24-bits lydstreaming på Sonos. Stream din musik i den bedste lydkvalitet, som din enhed kan håndtere.

Funktioner

• Ubegrænset streaming af mere end 80 millioner sange
  • Stream lyd af høj kvalitet direkte til dit Sonos-system (op til 24 bit/48 kHz FLAC)
  • Opdag nye artister og albummer med udvalg og playlister fra vores musikeksperter
  • Dækning i verdensklasse af klassisk, jazz og andre eklektiske genrer
  • Mit Qobuz, herunder biblioteker med sange, albummer, artister og playlister
  • Stream på farten med Qobuz-applikationer

Tilgængelighed

Føj Qobuz til Sonos

Yderligere oplysninger