TuneIn på Sonos

Radio, podcasts
Stream lyd i standardkvalitet
Gratis at tilføje

Lyt til det, som har betydning for dig. TuneIn samler kurateret musik, breaking news, live sport, toppodcasts og mere end 100.000 radiostationer fra hele verden på ét sted. Uanset hvad du elsker, kan du høre det her på TuneIn.

Understøttede abonnementer

Tilføjelse af TuneIn til din Sonos S2-app kræver en konto, som lader dig fortsætte, hvor du slap på alle dine enheder. Opgrader til TuneIn Premium for live sport play-by-play fra de største ligaer og reklamefrie nyheder, musik og mere.

Hvis du bruger en Sonos S1-app, understøttes TuneIn-konti ikke.

Tilgængelighed

Føj TuneIn til Sonos

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.