Storytel på Sonos

On-demand, lydbøger
Stream lyd i standardkvalitet

Storytel er en abonnementstjeneste for lydbøger, der leveres til dine ører via din Sonos. Med ubegrænset lytning tilbyder Storytel dig et stort indholdsbibliotek på flere sprog med de nyeste udgivelser, bestsellere og tidløse klassikere.

Funktioner

  • Gem bøger på din bogreol
  • Tusindvis af lydbøger og eksklusive bogserier
  • Ubegrænset lytning

Understøttede abonnementer

Du skal bruge en Storytel Unlimited-konto for at Storytel kan fungere på Sonos.

Tilgængelighed

Føj Storytel til Sonos

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.