TELMORE Musik på Sonos

On-demand, radio
Stream lyd i standardkvalitet

Med TELMORE Musik får du adgang til mange millioner sange. For at bruge TELMORE Musik skal du have et TELMORE-abonnement med TELMORE Musik inkluderet.

Funktioner

Med TELMORE Musik har du adgang til al den musik, du har lyst til – uanset hvor du er. Du kan vælge mellem mange millioner sange og afspille dem direkte på din SONOS-enhed. Du kan også bruge TELMORE Musik på din smartphone. Det eneste, du skal gøre, er at downloade app'en fra App Store eller Google Play. Søg efter TELMORE Musik, og installer app'en – så er du klar til at logge på med dit TELMORE-brugernavn og din adgangskode.

• Afspil dine egne playlister med TELMORE Musik.
  • Med TELMORE Musik kan du lytte til de nyeste numre i en genre.
  • Opdag ny musik med TELMORE Musik.
  • Med TELMORE Musik får du adgang til millionvis af sange.

Tilgængelighed

Føj TELMORE Musik til Sonos