YouTube Music på Sonos

On-demand
Stream lyd i standardkvalitet

YouTube Music er en ny musikapp, der gør det nemt for dig at finde det, du leder efter, og opdage ny musik. Få playlister og anbefalinger baseret på din smag, konteksten omkring dig, og hvad der er på vej frem.

Funktioner

Ud over at du kan lytte til YouTube Music på Sonos, kan du anskaffe Music Premium, så du kan lytte til musik uden reklamer, offline og med skærmen slukket:

• Føj din personlige musiksamling til dit YouTube Music-bibliotek ved at uploade sange og album.
  • Lyt i baggrunden: Du behøver ikke at være bange for, at musikken stopper, når du låser din skærm eller bruger andre apps.
  • Musik uden reklamer: Lyt til musik fra hele verden uden reklamer.
  • Download og tag afsted: Lyt til dine favoritter i luften, under jorden eller der, hvor signalerne ikke kan følge dig.

Understøttede abonnementer

Du kan føje en YouTube Music Free- eller YouTube Music Premium-konto til Sonos. YouTube Music Free-brugere har adgang til deres uploadede sange og albummer på Sonos, mens Premium-brugere har adgang til alle ovenfor nævnte funktioner.

Du kan prøve YouTube Music gratis i en måned ved oplysning om betalingsform. Du er kvalificeret, hvis du ikke har haft en prøveperiode på YouTube Music eller YouTube Premium inden for de seneste 12 måneder.

Tilgængelighed

Føj YouTube Music til Sonos