Lisää Internet-radioasema Sonosiin

Voit lisätä manuaalisesti Internet-radioaseman Sonosiin käyttäen sen suoratoistavaa URL-osoitetta. TuneIn-radion on oltava lisättynä Sonos-järjestelmään, jotta radioasema voidaan lisätä manuaalisesti. Aseman suoratoiston on oltava MP3-, AAC- tai WMA-muodossa.

Jos asemallesi ei ole suoratoistavaa URL-osoitetta, suosittelemme, että otat yhteyttä suoraan asemaan kysyäksesi, onko se saatavana.

Sonos-sovelluksen käyttäminen iOS- tai Android-järjestelmässä:

1. Avaa Selaa-välilehti ja valitse TuneIn.
  2. Napauta kohtaa Omat radioasemat
  3. Napauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja napauta kohtaa Lisää uusi radioasema
  4. Syötä suoratoistava URL-osoite ja aseman nimi ja napauta OK
  5. Uusi radioasema lisätään kohtaan TuneIn > Omat radioasemat.

Sonos-sovelluksen käyttö Macillä tai PC:llä:

1. Valitse kohta Hallitse ja Lisää radioasema.
  2. Liitä lisättävän aseman suoratoistava URL-osoite ja kirjoita aseman nimi.
  3. Siirry Sonos-musiikkivalikosta kohtaan TuneIn > Omat radioasemat, jossa näkyy myös juuri lisätty asema.

Mac-järjestelmässä Hallitse-valikko on näytön vasemmassa yläkulmassa olevassa työkalupalkissa. PC-tietokoneissa Hallitse-valikko on Sonos-sovelluksessa ylävasemmalla.