Käytä TuneInia lisätäksesi internet-radiokanavien URL-osoitteita Sonosiin

Voit lisätä manuaalisesti suoratoistettavan Internet-radiokanavan Sonosiin käyttämällä sen suoratoisto-URL-osoitetta. Kanavan suoratoiston on oltava MP3-, AAC- tai WMA-äänimuodossa.

Lisätäksesi kanavan URL-osoitteen Sonosiin, tarvitset TuneIn-tilin, iOS- tai Android-laitteeseesi asennetun TuneIn-sovelluksen ja TuneIn-palvelun lisätyn Sonosiin. Noudata ohjeita artikkelissamme sisältöpalveluiden lisäämisestä, jotta voit lisätä TuneInin Sonos-järjestelmääsi.

Lisää aseman URL-osoite TuneIn-suosikkeihisi

1. Kopioi radiokanavan URL-osoite mobiililaitteesi selaimesta.
  2. Avaa TuneIn-sovellus iOS:lle tai Androidille ja noudata TuneInin ohjeita mukautettujen aseman URL-osoitteiden toistamiseen:
  3. Kun radiokanava soi, lisää kanava TuneIn-suosikkeihisi.

Käytä Sonos-sovellusta toistaaksesi mukautetun asemasi

Sonos-sovellus

1. Avaa Sonos-sovellus iOS:lle tai Androidille, tai avaa Sonos Web -sovellus.
  2. Kotinäytöltäsi siirry kohtaan Palvelusi > TuneIn.
  3. Selaa kohtaan Suosikit, ja valitse tallennettu asemasi.

Sonos S1 Controller -sovellus

iOS- tai Android-laitteille

1. Avaa Selaa-välilehti ja valitse TuneIn.
  2. Selaa kohtaan Suosikit, sitten valitse tallennettu asemasi.

macOS tai Windows

1. Valitse Musiikkilähde -paneelista TuneIn.
  2. Valitse Suosikit, sitten valitse tallennettu asemasi.