Asus RT- ja AX -sarjan yhteensopivuus

Joissakin Asus RT- ja AX -sarjan reitittimissä on tunnettu ongelma, joka estää niitä toimimasta Sonosin kanssa. Jos Asus RT- tai AX -sarjan reitittimessä on Airtime Fairness -asetus, alla olevan ratkaisun avulla varmistetaan, että reititin toimii Sonosin kanssa.

Ongelma

Sonos-tuotteet ja Sonos-sovellus eivät muodosta yhteyttä WiFi-verkkoon asennuksen aikana eikä sen jälkeen Airtime Fairness -nimisen reititinominaisuuden vuoksi.

Ratkaisu

1. Kirjaudu reitittimeen.
  2. Siirry kohtaan Langaton > Ammattimainen.
  3. Poista Airtime Fairness käytöstä sekä 2,4 että 5 GHz taajuuksilla.