Automaattinen Trueplay™

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka automaattinen Trueplay™ toimii ja miten se voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tuetuissa Sonos-tuotteissa.

Auto TruePlayn saatavuus

Auto Trueplay on saatavana seuraaville kannettaville Sonos-tuotteille:

• Move
  • Move 2
  • Roam1

Automaattinen viritys

Kannettava Sonos-tuote voi säätää ääntään automaattisesti ympäristöön sopivaksi Auto Trueplaylla. Auto Trueplay on saatavilla seuraaville kannettaville Sonos-tuotteille sekä WiFi- että Bluetooth-tilassa².

Auto Trueplay aloittaa virittämisen heti, kun alat toistaa ääntä. Se virittäytyy uudelleen automaattisesti toistaessasi uutta sisältöä ja siirtäessäsi Sonos-tuotteen eri paikkoihin. Voit havaita äänessä tapahtuvan muutoksen virityksen aikana.

Auto Trueplayn ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus ja napauta Asetukset-välilehteä.
  2. Napauta kohtaa Järjestelmä ja sitten kannettavan Sonos-tuotteen nimeä.
  3. Napauta kohtaa Trueplay löytääksesi valinnan Auto Trueplay -viritykselle.
    • Otettuasi käyttöön Trueplayn Sonos-sovelluksessa muista napauttaa mikrofonikuvaketta kannettavassa Sonos-sovelluksessa mikrofonin kytkemiseksi käyttöön.

Lisätiedot

• Kannettavan Sonos-tuotteen mikrofonin on oltava käytössä, jotta Auto TruePlay toimisi. Mikrofonilla kerättyjä tietoja käytetään paikallisesti, eikä niitä koskaan lähetetä verkkoon.
  • Auto Trueplay toimii yhdellä kannettavalla Sonos-tuotteella tai kahdella stereoparin muodostavalla kannettavalla Sonos-tuotteella. Stereopariksi yhdistettyinä molempien kannettavien tuotteiden mikrofonin on oltava käytössä, jotta Auto Trueplay toimisi.

1Auto Trueplay ei ole saatavilla Roam SL:llä

2Jos olet lisännyt Google Assistantin Moveen, Auto Trueplay otetaan pois käytöstä, kun Move on Bluetooth-tilassa.