Kannettavien Sonos-tuotteiden akun asetukset

Tämä artikkeli käsittelee kannettavien Sonos-tuotteiden akkuihin liittyviä muokattavissa olevia asetuksia.

Akunsäästäjä

Voit vaihtaa akunsäästäjään kannettavissa Sonos-tuotteissa muuttaaksesi niiden tapaa käyttää akkuvirtaa.

Kun akunsäästäjä on pois käytöstä, kannettavat Sonos-tuotteet siirtyvät lepotilaan oltuaan käyttämättöminä 30 minuuttia ja heräävät automaattisesti, kun avaat Sonos-sovelluksen.

Kun akunsäästäjä on otettu käyttöön, kannettavan Sonos-tuotteen virta sammuu kokonaan, kun tuote on ollut käyttämättä 30 minuuttia, eikä pelkästään mene lepotilaan. Tämä lisää akun käyttöaikaa, kun kannettava Sonos-tuote ei ole käytössä.

Akunsäästäjä on oletusarvoisesti käytössä Sonos Roamissa ja pois käytöstä Sonos Movessa ja Move 2:ssa.

Ota akunsäästäjä käyttöön tai poista käytöstä

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä.
  3. Valitse kannettavan Sonos-tuotteen nimi.
  4. Kohdassa Akku ota Akunsäästäjä käyttöön tai pois käytöstä.

Roamin WiFi-virransäästö

Kun tämä asetus on otettu käyttöön, voit pidentää Roamin tai Roam SL:n akun käyttöaikaa, kun se on yhdistetty WiFi-verkkoon. Asetus on oletusarvoisesti käytössä.

Ota WiFi-virransäästö käyttöön tai pois käytöstä Roamissa

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä.
  3. Napauta Roamin nimeä kohdasta Tuotteet.
  4. Kohdassa Akku ota WiFi-virransäästö käyttöön tai pois käytöstä.