Muuta korkeussuunnassa toistettavien äänten asetuksia

• Mobiililaite vaaditaan
  • Sonos S2 vaaditaan

Dolby Atmos tarjoaa kaksi korkeussuunnassa toistettavaa äänikanavaa, jotka tuottavat ääntä kuuntelualueen yläpuolelle laajentaen äänitasoa vaakatason yli. Kun kuuntelet Dolby Atmos -ääntä Sonos Arcin, Arc SL:n, Beamin (Gen 2) tai Era 300 kautta, voit säätää äänikanavien korkeutta seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Avaa iOS:lle tai Androidille tarkoitettu Sonos S2 -sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä.
  3. Valitse huone, jossa Atmos-yhteensopiva kotiteatterituote sijaitsee.
  4. Ääni-kohdan alta paina Korkeussuunnassa toistettava ääni.
  5. Käytä liukusäädintä korkeussuunnassa toistettavien kanavien äänenvoimakkuuden lisäämiseksi tai vähentämiseksi.