Muuta surround-ääniasetuksia

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit säätää Sonos-kotiteatterin surround-kaiuttimien ääniasetuksia.

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä.
  3. Kohdassa Tuotteet napauta Sonos-kotiteatterihuonettasi.
  4. Kohdassa Ääni napauta kohtaa Surround-ääni.

Voit säätää seuraavia asetuksia:

Asetus

Kuvaus

Surround-kaiuttimet

Napauta kytkintä kytkeäksesi surround-äänen päälle tai pois päältä.

TV:n äänenvoimakkuuden taso

Lisää tai vähennä surround-kaiuttimien äänenvoimakkuutta televisiota katseltaessa liukusäätimellä.

Musiikin äänenvoimakkuuden taso

Lisää tai vähennä surround-kaiuttimien äänenvoimakkuutta musiikkia kuunneltaessa liukusäätimellä.

Musiikin toisto

Valitse äänityyppi, jonka haluat kuulla surround-kaiuttimista kuunnellessasi musiikkia. Tämä asetus ei koske TV-ääntä tai Dolby Atmos -musiikkia.

• Ambient-musiikki: Hienovarainen, matala äänenvoimakkuus rajoitetulla taajuusalueella. Tämä on surround-kaiuttimien oletusasetus musiikin toiston aikana.
  • Täysi: Täyden alueen ääni samalla äänenvoimakkuudella kuin kotiteatterikaiutin.

Surround-etäisyys

Tämän avulla kerrot Sonosille, kuinka kaukana surround-kaiuttimesi ovat pääkuuntelupaikastasi. Surround-etäisyyden muuttaminen säätää surround-kaiuttimien kokonaisäänenvoimakkuutta television katselussa ja musiikin kuuntelussa.

Palauta tehdasasetukset

Napauta tästä palauttaaksesi kaikkien surround-ääniasetusten tehdasasetukset.