Vaihda Amazon Alexan kieli

Voit käyttää Sonos-sovellusta Alexan kielen vaihtamiseen kaikilla puheohjatuilla* Sonos-kaiuttimilla. (*Puheohjaus ei saatavilla Suomessa.) Kieli voidaan vaihtaa mihin tahansa Alexan tuetusta kielestä Sonosissa.

iOS tai Android

1. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Palvelut > Amazon Alexa.
  2. Napauta sen huoneen nimeä, jota haluat muokata.
  3. Napauta Puhekieli ja valitse kieli luettelosta.

Voit valita eri kielen jokaiselle puheohjatulle Sonos-kaiuttimelle, joka käyttää Alexaa. Jos haluat vaihtaa kaikkien puheohjattujen Sonos-kaiutinten kielen, sinun on toistettava yllä olevat vaiheet jokaisella kaiuttimella.