Vaihda Sonos-tilin sähköpostiosoite

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muuttaa Sonos-tiliisi yhdistettyä sähköpostiosoitetta Sonos-sovelluksen tai Sonos-verkkosivuston kautta.

Vaihda sähköpostiosoitteesi Sonos-sovelluksessa

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Tili.
  3. Napauta kohtaa Vaihda sähköpostiosoite ja seuraa ohjeita.

Vaihda sähköpostiosoitteesi osoitteessa www.sonos.com

1. Siirry osoitteeseen https://www.sonos.com/login ja kirjaudu Sonos-tilillesi.
  2. Valitse Profiili.
  3. Napauta tai valitse kohta Muokkaa profiilia.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoite Sähköposti-kenttään.
  5. Napsauta kohtaa Tallenna muutokset.