Sonos Move 2:n lataaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Move 2 ladataan latausalustalla tai USB-C-kaapelilla.

Yhdistä Move 2 virtalähteeseen

Latausalustan käyttö

Aseta Move 2 latausalustalle niin, että latausliittimet menevät limittäin ja koskettavat toisiaan.

Varmista, että Move 2:n latausliittimet ovat täysin kuivat ja puhtaat, ennen kuin asetat sen latausalustalle. Latausalusta on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan sisätiloissa.

Move 2:n akku latautuu täyteen noin kolmessa tunnissa, kun se ladataan latausalustalla.

USB-C-kaapelin käyttö

Move 2:n USB-C-portti sijaitsee kaiuttimen takana latausliittimien yläpuolella. Varmista latauksen aikana, että USB-C-kaapeli on kytketty kokonaan Move 2:een ja virtalähteeseen.

Voit käyttää mitä tahansa USB-C-PD-kaapelia Move 2:n lataamiseen.

Move 2:n akun varaustason tarkistaminen

Katso Move 2:n akun varaustaso avaamalla Sonos-sovellus ja etsimällä Move 2 Järjestelmä-välilehdeltä. Akun varaustaso näytetään prosentteina akkukuvakkeen vieressä.

näkyy akun varaustason ilmaisimessa, kun Move 2 on kytketty virtalähteeseen.

Move 2:n akkuvalo

Move 2:n etuosassa oleva akkuvalo vilkkuu oranssina, kun tuotteen akku on melkein tyhjä (latausta 6 % tai vähemmän).

Kun Move 2:een on kytketty virta, siihen syttyy yhtäjaksoinen oranssi valo sen merkkinä, että akku latautuu. Noin 10 sekunnin kuluttua valo sammuu, mutta Move 2 latautuu edelleen.

Jos akku on tyhjä tai lataus on hyvin alhainen, oranssi valo palaa kauemmin kuin 10 sekuntia, kunnes Move 2:n lataustaso on riittävä virran kytkemiseksi päälle. Latausaika vaihtelee sen mukaan, mitä sovitinta Move 2 käyttää ja kuinka tyhjäksi akku on päässyt. Kun akkuvalo sammuu, Move 2 saattaa tarvita vielä lisälatausta ennen kuin sitä voi käyttää akkuvirralla.

Akunkesto ja käyttöikä

Move 2:n akun kapasiteetti on 44 Wh ja se tarjoaa jopa 24 tuntia jatkuvaa toistoa yhdellä latauksella. Tauotus, äänenvoimakkuuden taso, Bluetooth-yhteys, altistuminen korkeille lämpötiloille sekä muut tekijät vaikuttavat akunkestoon.

Akun käyttöikä on noin kolme vuotta tai 900 latausta, minkä jälkeen voit ostaa vaihtoakun. Jos jätät Move 2:n latausalustalle pitkäksi aikaa, akun käyttöikä ei lyhene.