Sonos Ace -kuulokkeiden lataaminen

Tässä artikkelissa on tietoja Sonos Ace -kuulokkeiden lataamisesta USB-C-kaapelin avulla (sisältyy toimitukseen).

Lataa Sonos Ace -kuulokkeita USB-C-kaapelin kautta

Kytke Sonos Ace virtalähteeseen lataamista varten käyttämällä USB-C PD -kaapelia (sisältyy toimitukseen). Suosittelemme käyttämään 15W USB-C-laturia. Sonos Ace -kuulokkeiden USB-C-portti sijaitsee vasemmassa kuulokekupissa Virta/Bluetooth-painikkeen vieressä.

Ladattaessa Sonos Ace -kuulokkeiden merkkivalo vilkkuu oranssina. Kun se on ladattu täyteen, merkkivalo palaa yhtäjaksoisesti vihreänä.

Sonos Ace -kuulokkeiden tyhjä akku latautuu täyteen kolmessa tunnissa.

Pikalataus

Voit ladata Sonos Ace -kuulokkeet nopeasti, kun akun varaus on alle 10 % käyttämällä USB-C PD -laturikaapelia. Sonos Ace -kuulokkeiden kolmen minuutin lataus antaa kolme tuntia kuunteluaikaa.

Toimitukseen kuuluva USB-C-kaapeli tukee Sonos Ace -kuulokkeiden pikalatausta.

Sonos Ace -kuulokkeiden akun varaustason tarkistaminen

Kun Sonos Ace on yhdistetty laitteeseen Bluetoothin kautta, akun varaustaso voi näkyä useassa eri paikassa. Tarkista se laitteesi Bluetooth-asetuksista tai etsi näkyvissä oleva akun varaustila tilapalkista tai akun pienoissovelluksesta.

Löydät akun nykyisen varaustason myös Sonos-sovelluksesta. Kun Sonos Ace on yhdistetty iOS- tai Android-laitteeseen, akun varaustaso näkyy Sonos Ace -tietonäytössä. Löydät akun varaustason myös, kun menet Asetukset-valikkoon ja valitset Sonos Ace -kuulokkeet Kuulokkeet-osiosta.

Akunkesto

Sonos Ace -kuulokkeiden akku voi tuottaa 30 tuntia kuuntelua tai 24 tuntia puheaikaa, kun Valppaustila/melunvaimennus on käytössä.