Sonos Roamin tai Roam SL:n lataus

Tässä artikkelissa on tietoja Sonos Roamin tai Roam SL:n lataamisesta USB-C-kaapelilla (toimitetaan tuotteen mukana), langattomalla Qi-laturilla tai Sonosin langattomalla laturilla.

Tärkeät virtasovittimen vaatimukset

Jotkut vanhemmat USB-puhelinlaturit eivät ole riittävän vahvoja lataamaan Roamin akkua. Lue artikkeli Roamin virtasovittimen vaatimukset varmistuaksesi, että käyttämäsi sovitin on kyllin tehokas.

Yhdistä Roam virtalähteeseen

USB-C-kaapelin käyttö

Roam-laitteen mukana toimitetaan USB-C-kaapeli. Roamin USB-C-portti sijaitsee tuotteen takana olevan painikkeen alapuolella. Varmista latauksen aikana, että USB-C-kaapeli on kytketty kokonaan Roamiin ja virtalähteeseen.

Roam latautuu tasosta 0 % tasoon 50 % noin tunnissa, kun käytetään USB-C-kaapelia.

Langattoman Sonos-laturin käyttäminen

Voit ladata Roam-laitteen langattomasti käyttämällä langatonta Sonos-laturia. Kun langaton laturi on kytketty virtalähteeseen, aseta Roam pystysuoraan laturin päälle lataamisen aloittamiseksi.

Roam latautuu tasosta 0 % tasoon 50 % noin kahdessa tunnissa, kun käytetään langatonta Sonos-laturia.

Tarkista Roamin akkutaso.

Katso Roamin akun varaustaso avaamalla Sonos-sovellus ja etsi Roam Järjestelmä-välilehdeltä. Akun varaustaso näytetään prosentteina akkukuvakkeen vieressä.

näkyy akun varaustason ilmaisimessa, kun Roam on kytketty virtalähteeseen.

Roamin akkuvalo

Roamin etuosassa oleva akkuvalo vilkkuu oranssina, kun sen akku on melkein tyhjä (latausta 15 % tai vähemmän).

Kun Roamiin on kytketty virta, siihen syttyy tasainen oranssi valo sen merkkinä, että akku latautuu. Noin 10 sekunnin kuluttua valo sammuu, mutta Roam latautuu edelleen.

Jos akku on tyhjä tai lataus on hyvin alhainen, oranssi valo palaa kauemmin kuin 10 sekuntia, kunnes lataus on riittävä virran kytkemiseksi päälle. Latausaika vaihtelee sen mukaan, mitä virtasovitinta Roam käyttää ja kuinka tyhjäksi akku on päässyt. Kun akkuvalo sammuu, Roam saattaa tarvita vielä lisälatausta ennen kuin sitä voi käyttää akkuvirralla.

Akunkesto

Roamin 18WH akku tarjoaa jopa 10 tuntia jatkuvaa toistoa yhdellä latauksella. Tauotus, äänenvoimakkuuden taso, Bluetooth-yhteys, altistuminen korkeille lämpötiloille sekä muut tekijät vaikuttavat akunkestoon.