Virtasovittimen vaatimukset Sonos Roamin lataamiseen

Tässä artikkelissa käsitellään virtasovittimen vaatimuksia Sonos Roamin lataamiseen.

Nopeaan lataamiseen suosittelemme Roamille 5 V / 2 A (10 W) USB-virtasovitinta. 10 W virtalähde on saatavana kaupastamme erillisenä tai yhdessä langattoman laturin kanssa. Vaikka Roam pystyy lataamaan 5 V/ 1,5 A (7,5 W) USB-virtasovittimella, latausaika voi olla tavallista hitaampi.

Virtalähde ei ole riittävä.

Jos Roam on kytketty laturiin, josta ei saa riittävästi virtaa, Sonos-sovellus näyttää viestin "Virtalähde ei ole riittävä" -järjestelmävälilehdellä ja Järjestelmäasetukset-valikossa. Näin tapahtuu, jos Roam on kytketty tavalliseen 5 V / 1 A (5 W) puhelinlaturiin.

Jos näet tämän viestin, kytke Roam 5 V / 2 A (10 W) virtasovittimeen.