Tarkista järjestelmän tiedot kohdasta Tietoja omasta järjestelmästä

Tämä artikkeli näyttää, minkä tyyppisiä tietoja voit tarkistaa Sonos-sovelluksen Tietoja omasta järjestelmästä -osiossa. Tämä sisältää tietoja, kuten Sonos-ohjelmiston ja käyttöjärjestelmän version, Sonos-tunnuksen, Sonos-tuotteiden mallinimet ja paljon muuta.

iOS tai Android

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Napauta Tietoja omasta järjestelmästä.

macOS

1. Avaa macOS-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Valitse Sonos > Tietoja omasta Sonos-järjestelmästä.

Windows

1. Avaa Windows-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Valitse Ohje > Tietoja omasta Sonos-järjestelmästä.

Alla olevassa taulukossa luetellaan joitakin tietoja, jotka ovat nähtävissä Tietoja omasta järjestelmästä -osiossa.

Nimi

Kuvaus

Tietoja Sonos-sovelluksesta

Versio

Sonos-sovelluksen ohjelmistoversio.

Sonos OS

Sonos-sovelluksen Sonos OS -versio. Katso lisätietoja sivulta Sonos S2 -yleiskuvaus.

Koontiversio

Sonos-sovellusversion koontiversion numero.

Sonos-tunnus

Yksilöllinen Sonos-tunnus. Tätä tarvitaan esimerkiksi silloin, kun osallistut Sonos-betaohjelmiin.

Vastaava tuote

Sonos-tuotteen IP-osoite, jota sovelluksesi käyttää yhteyden muodostamiseksi järjestelmän muihin komponentteihin.

Tietoja Sonos-järjestelmästä

<Tuotemalli>: <Huoneen nimi>

Mallin nimi ja huoneen nimi.

Sarjanumero

Tuotteen sarjanumero. Huomaa, että kuusi ensimmäistä merkkiparia muodostavat langattoman käyttöliittymän MAC-osoitteen.

Sonos OS

Sonos OS -versio. Katso lisätietoja sivulta Sonos S2 -yleiskuvaus.

Versio

Ohjelmistoversio.

IP-osoite

Paikallisverkon IP-osoite.

WM

Langaton tila (WM), jota tuotteesi käyttää. Katso lisätietoja langattomiin tiloihin liittyvästä artikkelistamme.