Tarkista järjestelmätiedot kohdassa Tietoja omasta järjestelmästä

Tämä artikkeli näyttää, minkä tyyppistä tietoa voit tarkistaa Sonos-sovelluksen Tietoja omasta järjestelmästä -osiossa. Tämä sisältää tietoja, kuten Sonos-ohjelmistosi ja käyttöjärjestelmäversion, Sonos-ID:n, Sonos-tuotteidesi mallinimet ja paljon muuta.

Sonos-sovellus

iOS tai Android

1. Siirry Asetukset -valikkoon.
  2. Valitse Hallitse -painike Oma järjestelmä -kohdan vieressä.
  3. Valitse Tietoja omasta järjestelmästä.

Web-sovellus

1. Avaa Sonos Web -sovellus.
  2. Siirry Asetukset -valikkoon ja etsi Tietoja omasta järjestelmästä sivun alaosasta.

Huomaa, että Web-sovellus näyttää vain osittaisia tietoja alla olevan taulukon Sonos-järjestelmätiedot -osiosta.

Sonos S1 Controller

iOS tai Android

1. Avaa  Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä.
  2. Järjestelmäasetusten alla valitse Tietoja omasta järjestelmästä.

macOS tai Windows

1. macOS:ssa valitse Sonos S1 Controller valikkopalkista. Windowsissa valitse Ohje ikkunan yläosasta.
  2. Valitse Tietoja omasta Sonos-järjestelmästä.

Alla on taulukko, joka kuvaa joitakin tietoja, joihin voit tutustua Tietoja omasta järjestelmästä -osiossa.

Nimi

Kuvaus

Sonos-sovelluksen tiedot

Versio

Sonos-sovelluksesi ohjelmistoversio.

Sonos OS

Sonos-sovelluksesi Sonos OS -versio. Katso Sonos-sovellusten yleiskatsaus -sivu lisätietoja varten.

Build

Sonos-sovelluksesi version tarkka build-numero.

Sonos ID

Ainutlaatuinen Sonos-tunnuksesi. Tätä tarvitaan usein osallistuttaessa Sonosin beta-ohjelmiin.

Ohjaimen tunnus

Ainutlaatuinen tunniste Sonos-sovelluksen nykyiselle laitteelle.

Malli

Tunniste Sonos-sovelluksen laitetyypille. Tässä kentässä näkyy yleensä joko ”47” (Android) tai ”48” (iOS).

Liitetty tuote

Sonos-tuotteen IP-osoite, jota sovelluksesi käyttää yhdistääkseen loput järjestelmästäsi.

Sonos-järjestelmän tiedot

<Tuotemalli>: <Huoneen nimi>

Mallin nimi ja huoneen nimi.

Sarjanumero

Tuotteesi sarjanumero. Huomaa, että ensimmäiset 6 merkkiparia ovat langattoman rajapinnan MAC-osoite.

Sonos OS

Sonos OS -version. Katso Sonos-sovellusten yleiskatsaus -sivu lisätietoja varten.

Versio

Ohjelmiston versio.

IP-osoite

Paikallisen verkon IP-osoite.

WM

Langaton tila, jota tuotteesi käyttää. Katso artikkelimme langattomista tiloista lisätietoja varten.