Tarkista, onko Sonos langattomassa vai kiinteässä asennuksessa

Sonos-tuotteet voidaan määrittää joko langattomalla tai kiinteällä asennuksella. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit tarkistaa, muodostavatko Sonos-tuotteesi yhteyden WiFi-verkon (langaton asennus) vai SonosNetin (kiinteä asennus) kautta.

Siirry kohtaan Tietoja omasta järjestelmästä

iOS tai Android: Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä > Oma järjestelmä.

macOS: Valitse Sonos > Tietoja omasta Sonos-järjestelmästä.

Windows: Valitse Ohje > Tietoja omasta Sonos-järjestelmästä.

Tarkista tuotteesi langaton tila

Tietoja omasta järjestelmästä -näyttö näyttää kaikki kotitaloutesi Sonos-tuotteet ja langattoman tilan (WM), joissa ne ovat. Etsi jokaisen tuotteen alta rivi, jossa lukee WM.

Langaton tila

Kuvaus

WM: 0

Tämä tuote on kiinteässä asennuksessa.

WM: 1

Tämä tuote on langattomassa asennuksessa.

WM: 2

Tämä tuote on liitetty surround-kaiuttimena tai Sub-kaiuttimena Sonos-kotiteatterikaiuttimiin langattomassa asennuksessa.

WM: 3

Tämä tuote toimii surround-kaiuttimena Sonos-kotiteatterin kaiuttimelle. Tuote ei tue yhteyttä erilliseen langattomaan Sonos-verkkoon, joka on luotu kiinteällä asennuksella.

Kannettavat Sonos-tuotteet ovat aina langattomassa asennuksessa (WM: 1) vaikka muut tuotteesi olisivat kiinteässä asennuksessa.