Sonos-kotiteatterin äänimuodon tarkistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit tarkistaa, mitä äänimuotoa Sonos-kotiteatterituote vastaanottaa televisiolta. Luettelo tuetuista muodoista löytyy tuettuja kotiteatterin äänimuotoja käsittelevästä artikkelista.

iOS ja Android

1. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä > Oma järjestelmä.
  2. Äänimuoto on kerrottu kotiteatterituotteen kohdan Äänitulo vieressä.

Sonos S2 -sovellus näyttää äänimuodon myös Sonos-kotiteatterituotteen Nyt toistetaan -näytöllä.

macOS ja Windows

macOS

1. Napsauta valikkoriviltä kohtaa Sonos > Tietoja järjestelmästä.
  2. Äänimuoto on kerrottu kotiteatterituotteen kohdan Äänitulo vieressä.

Windows

1. Napsauta valikkoriviltä kohtaa Ohje > Tietoja omasta Sonos-järjestelmästä.
  2. Äänimuoto on kerrottu kotiteatterituotteen kohdan Äänitulo vieressä.