Tarkista Sonos-kotiteatterisi ääniformaatti

Tässä artikkelissa näytämme, kuinka voit tarkistaa, minkä ääniformaatin Sonos-kotiteatterituotteesi vastaanottaa televisiostasi. Tuetuista formaateista näet artikkelimme tuetut kotiteatterin ääniformaatit.

Sonos-sovellus

iOS tai Android

1. Avaa Järjestelmänäkymä valitsemalla järjestelmäsi nimi näytön yläosasta.
  2. Valitse kotiteatterikaiuttimesi, jotta Nyt toistetaan -näyttö tulee näkyviin.
  3. Ääniformaatti näkyy merkkinä kohdassa ”TV Audio”.

Ääniformaatti on myös lueteltu Asetukset > Hallitse > Tietoja omasta järjestelmästä kotiteatterituotteesi kohdalla Audio In -vieressä.

Web-sovellus

1. Avaa Sonos Web -sovellus.
  2. Valitse kotiteatterikaiuttimesi luettelosta ikkunan oikealta puolelta.
  3. Ääniformaatti näkyy Nyt toistetaan -palkissa ikkunan alaosassa, vieressä "TV Audio".

Sonos S1 Controller -sovellus

iOS tai Android

1. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä > Tietoja omasta järjestelmästä.
  2. Ääniformaatti on lueteltu kotiteatterituotteesi vieressä kohdassa Audio In.

macOS tai Windows

1. macOS:ssa valitse Sonos S1 Controller valikkopalkista. Windowsissa valitse Ohje ikkunan yläosasta.
  2. Valitse Tietoja omasta Sonos-järjestelmästä.
  3. Ääniformaatti on lueteltu kotiteatterituotteesi alla kohdassa Audio In.