Cisco RV -sarjan yhteensopivuus

Näillä reitittimillä on tunnettu ongelma, joka estää niitä toimimasta Sonosin kanssa. Alla olevan ratkaisun avulla varmistetaan, että ne toimivat Sonosin kanssa.

Ongelma

Useamman kuin yhden Sonos-tuotteen liittäminen tähän reitittimeen Ethernet-kaapelilla johtaa lähetysmyrskyyn, mikä aiheuttaa verkkoyhteyksien menetystä kaikilla laitteilla.


Ratkaisu

  1. Kirjaudu reitittimen hallintapaneeliin.
  2. Siirry kohtaan L2-kytkin > RSTP.
  3. Valitse 'Protokolla käytössä' kaikissa porteissa.

Tarvitsetko vielä apua?

Teknikkomme voivat auttaa puhelimen tai live-keskustelun avulla. Voit myös kysyä kysymyksiä ja etsiä vastauksia muilta Sonos-yhteisön Sonos-omistajilta.