MacOS-palomuurin määrittäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Sonos-sovellus voi ohittaa macOS-palomuurin. Toimi näiden ohjeiden mukaan, jos Sonos-sovellus ei toimi ongelmitta Macin yhteydessä.

1. Avaa macOS:n Järjestelmäasetukset ja napsauta kohtaa Turvallisuus ja tietosuoja
  1. Napsauta kohtaa Palomuuri
  1. Napsauta lukituskuvaketta vasemmassa alakulmassa ja syötä Macin salasana pyydettäessä.
  2. Kun olet poistanut lukituksen, napsauta kohtaa Palomuuriasetukset...
  1. Napsauta [+]-painiketta
  1. Etsi Sonos sovellusluettelosta. Kun olet valinnut sen, napsauta kohtaa Lisää.
  1. Vahvista, että Sonos näkyy nyt luettelossa ja sen asetukseksi on määritetty Salli saapuvat yhteydet, napsauta sitten OK.

MacOS-palomuuri on nyt määritetty toimimaan Sonosin kanssa.