MacOS-palomuurin määrittäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Sonos-sovellus voi ohittaa macOS-palomuurin. Toimi näiden ohjeiden mukaan, jos Sonos-sovellus ei toimi ongelmitta Macin yhteydessä.

1. Avaa macOS:n Järjestelmäasetukset ja napsauta kohtaa Verkko.
  2. Napsauta kohtaa Palomuuri. Jos palomuuri on poissa käytöstä, määritä sen asetukseksi Käytössä.
  3. Napsauta [+]-painiketta sallittujen sovellusten listan alapuolelta.
  4. Etsi Sonos sovellusluettelosta. Kun olet valinnut sen, napsauta kohtaa Avaa.
  5. Varmista, että Sonos näkyy luettelossa ja sen asetukseksi on määritetty Salli kaikki yhteydet.
  6. Napsauta OK sulkeaksesi palomuuriasetukset.

MacOS-palomuuri on nyt määritetty toimimaan Sonosin kanssa.