Poista Sonos-tilisi

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit käynnistää tilin poiston. Tiedot poistetaan neljän viikon sisällä siitä, kun pyydät sitä. Saat lisätietoja tilin poistamisesta ja tiliin liittyvistä tiedoista asiakirjasta Sonosin Yksityisyyden suoja.

iOS tai Android

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Tili.
  3. Napauta kohtaa Poista tili.

Tehtyäsi edellä olevat vaiheet saat Sonos-tuesta 48 tunnin sisällä sähköpostiviestin vahvistuksena siitä, että haluat poistaa Sonos-tilisi.

Ota yhteyttä Sonos-tukeen.

Voit käynnistää tilin poistamisprosessin lähettämällä siitä pyynnön osoitteeseen privacy@sonos.com.