Ota Wi-Fi käyttöön tai pois käytöstä Sonos-tuotteissa

Voit ottaa Sonos-tuotteen Wi-Fi-yhteyden pois käytöstä, jos se on kytketty verkkoon Ethernet-kaapelilla. Tämä voi olla hyödyllinen vaihtoehto Sonos-tuotteille, jotka eivät tarvitse langattomia yhteyksiä, kuten telineeseen asennetut Ampit tai Portit.

Joissakin Sonos-tuotteissa ei ole mahdollista ottaa WiFiä pois käytöstä. Move-, Roam- ja Roam SL -tuotteissa WiFi on aina käytössä. Sonos-tuotteet, jotka voivat käyttää Sonos Combo -adapteria, ottavat automaattisesti WiFin pois käytöstä, kun ne yhdistetään verkkoon Ethernet-kaapelilla.

Ota Wi-Fi käyttöön tai pois käytöstä Sonos-sovelluksella

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja valitse kohta Järjestelmä.
  3. Napauta kohdasta Tuotteet sen huoneen nimeä, jota haluat muokata.
  4. Valitse seuraavalla näytöllä tuotteen mallinimi otsikon Tuotteet alta.
  5. Napauta Ota Wi-Fi pois käytöstä tai Ota Wi-Fi käyttöön.

Huomaa, että Sonos-sovellus antaa ottaa tuotteen Wi-Fi-yhteyden pois käytöstä vain silloin, kun tuote on yhdistetty verkkoon Ethernet-kaapelilla.

Sonos-tuotteen palauttaminen, jos sen Wi-Fi-yhteys on otettu pois käytöstä

Jos irrotat Ethernet-kaapelin Sonos-tuotteesta, jossa Wi-Fi on otettu pois käytöstä, tuote ei enää näy Sonos-sovelluksessasi. Jos haluat käyttää Wi-Fi-yhteyttä uudelleen Sonos-soittimessasi, voit käyttää tuotteen Wi-Fi-asetuksia kytkemällä sen väliaikaisesti takaisin verkkoon Ethernet-kaapelin avulla.

Sonos-tuote käynnistää myös Wi-Fi-yhteyden automaattisesti uudelleen, jos lisäät tuotteen takaisin järjestelmään käyttämällä Sonos-sovelluksen Asetukset-välilehdessä olevaa Lisää tuote -toimintoa.