Estä Sonosin mainossähköpostit ja sovelluksen sisäiset viestit.

Voit estää Sonosin mainossähköpostit ja sovelluksen sisäiset viestit muokkaamalla profiiliasi sivustolla Sonos.com.


Muuta yhteysasetuksia

  1. Siirry Oma tili -sivun profiiliosioon osoitteessa Sonos.com.
  2. Valitse sivun yläreunassa Muokkaa profiilia.
  3. Selaa kohtaan Yhteystiedot.
  4. Estä haluamasi yhteydenottovaihtoehto poistamalla valinta.
  5. Valitse Tallenna muutokset sivun alaosassa.

Tarvitsetko vielä apua?

Teknikkomme voivat auttaa puhelimen tai live-keskustelun avulla. Voit myös kysyä kysymyksiä ja etsiä vastauksia muilta Sonos-yhteisön Sonos-omistajilta.