Dual Mono -tila

Sonos Amp ja Port voivat valinnaisesti tuottaa monoa stereon sijaan. Kaksoismono on ihanteellinen, kun kaiuttimien sijoittelu ei sovellu stereokuunteluun (esim. avoimet tilat tai ulkokonfiguraatiot). Tässä tilassa monosignaali lähetetään kaikkiin kaiuttimiin riippumatta siitä, onko kytketty L- tai R-liittimeen.

Sonos-sovellus iOS- tai Android-laitteille

1. Siirry Asetukset -valikkoon.
  2. Omassa järjestelmässäsi valitse huone, jossa Amp tai Port sijaitsee.
  3. Äänen kohdalla valitse Stereo/Mono.
  4. Valitse Dual Mono.

Sonos S1 -ohjain iOS:lle tai Androidille

1. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä.
  2. Tuotteet-kohdassa valitse huone, jossa Amp tai Port sijaitsee.
  3. Ääni-kohdassa valitse Stereo/Mono.
  4. Valitse Dual Mono.