Dual Mono -tila

Sonos Amp ja Port voivat vaihtoehtoisesti tuottaa monoääntä stereon sijaan. Dual Mono -tila on ihanteellinen käytettäväksi silloin, kun kaiuttimien sijoittelu ei sovellu stereokuunteluun (esim. avoimet tilat tai ulkokokoonpanot). Tässä tilassa monosignaalia lähetetään kaikille kaiuttimille riippumatta yhteydestä L- tai R-liittimeen.

iOS- tai Android -laitteilla:

  1. Avaa Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä.
  3. Valitse huone, jossa Amp tai Port sijaitsevat.
  4. Paina Stereo/Mono.
  5. Paina Dual Mono.


Tarvitsetko vielä apua?

Teknikkomme voivat auttaa puhelimen tai live-keskustelun avulla. Voit myös kysyä kysymyksiä ja etsiä vastauksia muilta Sonos-yhteisön Sonos-omistajilta.