Ota käyttöön tumma tila tai vaalea tila Sonos-sovelluksessa

Sonos-sovellus vaihtuu automaattisesti tummaan tai vaaleaan tilaan riippuen mobiililaitteesi asetuksista. Voit kuitenkin vaihtaa Sonos-sovelluksen ulkoasua manuaalisesti seuraavien vaiheiden avulla:

  1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Siirry Tili-valikkoon ja valitse Sovellusvalinnat.
  3. Yleisten asetusten alta valitse Ulkoasu.
  4. Valitse haluamasi teema listalta.

Androidilla tumma tila on saatavilla Android 10 -versiosta alkaen.

Tarvitsetko vielä apua?

Teknikkomme voivat auttaa puhelimen tai live-keskustelun avulla. Voit myös kysyä kysymyksiä ja etsiä vastauksia muilta Sonos-yhteisön Sonos-omistajilta.