Ota tilan merkkivalo käyttöön tai pois käytöstä

Tilan merkkivalo on oletusarvoisesti käytössä useimmissa Sonos-tuotteisa, ja se voidaan ottaa käyttöön tai pois käytöstä Sonos-sovelluksella. Valo syttyy edelleen tietyissä tilanteissa, kuten tuotteen päivityksen aikana tai kun äänenvoimakkuus on mykistetty.

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti, paina Järjestelmä ja valitse tuotteen nimi.
  3. Kohdan laitteist alta, ota Tilan merkkivalo päälle tai pois päältä.

Oletusarvoisesti alla lueteltujen Sonos-tuotteiden tilan merkivalot ovat pois käytöstä asennuksen jälkeen. Tilan merkkivalo voidaan ottaa käyttöön yllä olevia ohjeita noudattamalla.

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Ray