Virhe 1100 macOS:lle tarkoitettua Sonos-sovellusta päivitettäessä

Virhe 1100 tapahtuu, kun MacOS:n Sonos-sovellus ei pysty suorittamaan päivitystä. Noudata seuraavia ohjeita ongelman ratkaisemiseksi.

1. Poista Sonos-sovellus avaamalla macOS:n Sonos-sovellus ja napsauttamalla kohtaa Sonos > Poista.
  2. Lataa ja asenna Sonos-sovellus uudelleen.
  3. Avaa Sonos-sovellus, napsauta kohtaa Yhdistä olemassa olevaan järjestelmään ja yhdistä sitten sovellus uudelleen Sonos-järjestelmään noudattamalla ohjeita.
  4. Napsauta kohtaa Sonos > Tarkista päivitykset varmistaaksesi, että sovellus ja Sonos-järjestelmä ovat ajan tasalla.