Virhe 888 Sonosia päivitettäessä

Tämä virhe ilmenee, kun Sonos-tuote yrittää päivittää ohjelmistonsa akkuvirralla ja akun lataus on alle 20 %.

Jos huomaat virheen 888 yrittäessäsi päivitystä, aseta kannettava Sonos-tuote latausalustalle tai liitä se virtalähteeseen, ja yritä sitten päivitystä uudelleen.

Tarvitsetko vielä apua?

Teknikkomme voivat auttaa puhelimen tai live-keskustelun avulla. Voit myös kysyä kysymyksiä ja etsiä vastauksia muilta Sonos-yhteisön Sonos-omistajilta.