Virhe macOS:lle tarkoitettua Sonos-sovellusta päivitettäessä

Tässä artikkelissa on ohjeita päivitysvirheiden ratkaisemiseksi, joita saattaa ilmetä macOS:lle tarkoitettua Sonos-sovellusta päivitettäessä.

”Tapahtui odottamaton virhe. Yritä uudelleen.”

Jos näet tämän virheen, poista Sonos-sovellus avaamalla sovellus ja napsauttamalla kohtaa Sonos > Poista asennus. Lataa ja asenna Sonos-sovellus sen jälkeen uudelleen.

”Sonosia ei voitu asentaa” tai virheellinen salasana

macOS kehottaa sinua syöttämään Mac-järjestelmän käyttäjätunnuksesi ja salasanasi Sonos-sovelluksen päivittämiseksi. Tämä virhe tapahtuu, jos et anna salasanaa, antamasi salasana on virheellinen tai käyttäjätililläsi ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia. Varmista, että käytät Mac-järjestelmänvalvojan salasanaa, etkä Sonos-tilisi salasanaa.

Jotta voit viimeistellä päivityksen, varmista, että sinulla on oikeat käyttäjätunnukset ja järjestelmänvalvojan oikeudet Sonos-sovellusta päivitettäessä.

Sonos-sovellus kehottaa sinua päivittämään toistuvasti

Tämä virhe ilmenee, jos olet kopioinut Sonos-sovelluksen toiseen tietokoneen kansioon, kuten työpöydälle.

Voit korjata tämän virheen poistamalla kaikki muut paitsi Sovellukset-kansiossa olevat Sonos-sovelluksen esiintymät. Poista asennus vetämällä sovelluskuvake roskakoriin tai napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Sonos-sovelluskuvaketta ja sen jälkeen napsauttamalla kohtaa Siirrä roskakoriin. Avaa sitten Sonos-sovellus Sovellukset-kansiossa ja käynnistä päivitys pyydettäessä.