Suodata sensuroimatonta sisältöä Sonosilla

Voit suodattaa sensuroimatonta sisältöä Sonosilla käyttämällä Sonos-sovelluksen käytönvalvonta-asetuksia.

Sensuroimattoman sisällön suodatus on asetus, joka koskee koko Sonos-järjestelmääsi. Se on myös salasanasuojattu ominaisuus, eli sinua pyydetään kirjautumaan Sonos-tilillesi, kun yrität ottaa suodattimen käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Ota sensuroimattoman sisällön suodatus käyttöön noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Järjestelmäasetukset-osiosta napauta kohtaa Käytönvalvonta-asetukset.
  4. Ota sisällön suodatus käyttöön napauttamalla kohtaa Suodata sensuroimaton sisältö.

Sisältöä suodattavat palvelut -osiosta näet Sonos-järjestelmään lisätyt palvelut, jotka tukevat sisällön suodatusta. Jos tämä osio on tyhjä, mikään lisäämistäsi palveluistasi ei tue sisällön suodatusta Sonosin käytönvalvonnan kautta.

Sonos tukee sisällön suodatusta seuraavilla musiikkipalveluilla:

• Amazon Music (vain Yhdysvalloissa)
  • Apple Music
  • YouTube Music