Etsi TuneIn-sisältöä Sonos Radiosta

Uusi TuneIn-palvelu

TuneIn on lanseerannut Sonosiin uuden palvelun. Sen vuoksi aiempi TuneIn-palvelu poistetaan Sonosista, etkä voi enää käyttää sitä. Lisää uusi palvelu jatkaaksesi TuneInin käyttöä Sonosilla. Katso lisätietoja Radio by TuneIn -sivultamme.

Etsi TuneIn-sisältöä Sonos Radiosta

Löydät täydellisen TuneIn-luettelon Sonos Radiossa sekä alkuperäiset Sonos-sisällöt ja pääsyn huippuradioasemille, kuten iHeartRadioon, Talpaan, Globaliin ja Radio.comiin.

Sonos Radio on jo käytettävissä Sonos-sovelluksessa. Sinulla on pääsy kaikille radioasemille ja ohjelmiin, jotka olet aiemmin tallentanut TuneIn-palvelussa, Sonos-sovelluksen Oma Sonos -välilehdeltä. Jos et löydä asemiasi Sonos Radiosta, lisää TuneIn uudelleen, ja etsi sitten asemaa uudestaan.

Lisätiedot

• Oma Sonos -välilehdellä voi olla jopa 70 tallennettua asemaa. Jos sinulla oli 70 tallennettua asemaa tai ohjelmaa aiemmassa TuneIn-palvelussa, jotkin asemat eivät ehkä siirry Oma Sonos -välilehdelle.